Webshop laten maken door Wilgers Media

Wij ontwerpen en bouwen succesvolle webshops die aansluiten bij jouw bedrijf.

Op zoek naar een goed werkende webshop die er super uit ziet, snel is en gebruiksvriendelijk? Wilgers Media is een partner die jou op een professionele en effectieve manier helpt bij het opzetten van een webshop. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat je zelf eenvoudig de producten kunt beheren, met iDEAL kunt betalen en misschien zelfs je voorraadsysteem aan je webshop kunt koppelen. Al deze vragen zijn ons bekend en wij begeleiden je gedurende dit proces. 

Hoe gaan we te werk?

Wanneer je besluit om jouw webshop te laten maken met Wilgers Media, starten we eerst met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek gaan we het hebben over de wensen en functionaliteiten van de webshop.

Op basis van deze informatie zullen wij een passend voorstel doen voor het ontwerp en de ontwikkeling van de website. Wanneer je akkoord bent gegaan op ons voorstel beginnen we met het ontwerpen van de eerste opzet. 

Nadat de eerste opzet is gepresenteerd begint het verbeter / ontwikkelingsproces. Hierin gaan we het design aanpassen tot het voldoet aan jouw wensen. Wanneer uiteindelijk het ontwerp goed wordt gekeurd wordt de webshop live gezet. 

Webshop pakketten

Wij bieden diverse webshop pakketten aan.  De genoemde prijzen ex. btw. Zou je graag een totaalpakket willen waarin wij je ook voorzien van teksten & afbeeldingen (en indien nodig een logo), neem dan contact met ons op.

Op maat

unieke functionaliteiten
op maat
  • Onbeperkt aantal pagina's
  • Aantal producten in overleg
  • SSL (beveiligde verbinding)
  • Snelle website
  • Uniek design
  • Zoekmachine vriendelijk
  • Wordpress CMS
  • Inclusief zoekwoordonderzoek
  • Unieke functionaliteiten (reserveringssysteem als voorbeeld)
  • Exclusief hosting

Ook na de realisatie van je webshop staan we voor je klaar

Aanpassingen

Heb je na de oplevering van je webshop nog vragen of zie je toch nog iets dat je aangepast wilt hebben. In de meeste gevallen passen we jouw site kosteloos aan. Wil je er zeker van zijn dat je webshop altijd up-to-date is dan raden wij aan een onderhouds abonnement af te nemen. Voor maar een klein bedrag in de maand verwerken wij al je wijzigingen aan de webshop.

Service

Na de realisatie van je webshop staan we nog altijd klaar voor hulp & vragen. Heb je vragen met betrekking tot het beheergedeelte of heb je een andere vraag waar je graag over zou willen sparren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen je graag vanuit onze ervaring advies geven. 

Dit zeggen anderen:

Xander Spierings
Xander Spierings
2023-02-28
Mooie professionele website opgeleverd gekregen. Erg blij met de service van Wilgers Media. Als je tussendoor vragen hebt zijn ze altijd bereid om je te helpen.
Pieter Kuit
Pieter Kuit
2023-02-15
Erg tevreden over de afgeleverde website van Wilgers Media. Yvo heeft mijn ideeën duidelijk weten over te brengen in mijn website. Hij geeft ook duidelijk aan wat wel & niet handig is om te doen en geeft handige tips betreft de online vindbaarheid.
Aron van Klaveren
Aron van Klaveren
2023-01-16
Geweldige service en een heel mooi eindproduct. Yvo staat altijd voor je klaar en werkt erg nauwkeurig. Hij is niet beroerd om dingen aan te passen, zelfs in het weekend. Yvo is een man met passie voor wat hij doet en dit zie je terug in het werk wat hij aanlevert! Een echte aanrader! Aron @createimprovement
Bob Wijtsma
Bob Wijtsma
2022-06-30
Hele fijne samenwerking en erg kundig!! Zeker aan te raden!
SaniTest
SaniTest
2022-02-22
Professioneel en betaalbaar!