Website laten maken door Wilgers Media

Wij ontwerpen en bouwen succesvolle websites die aansluiten bij jouw bedrijf. 

Op zoek naar een goed werkende website die er super uit ziet, snel is en gebruiksvriendelijk? Wilgers Media vindt dat webdesign meer is dan alleen een online visite kaartje. Of het nu gaat om een eenvoudig of meer complex project, samen komen we tot het beste resultaat! Laat daarom je website maken door Wilgers Media. 

Hoe gaan we te werk?

Wanneer je besluit om jouw website te laten maken door Wilgers Media, starten we eerst met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek gaan we het hebben over de wensen, functionaliteiten en doelstellingen van de website.

Op basis van deze informatie zullen wij een passend voorstel doen voor het ontwerp en de ontwikkeling van de website. Wanneer je akkoord bent gegaan op ons voorstel beginnen we met het ontwerpen van een eerste opzet. 

Nadat de eerste opzet is gepresenteerd begint het verbeter/ ontwikkelingsproces. Hierin gaan we het design aanpassen tot het voldoet aan jouw wensen. Als uiteindelijk het ontwerp door jou goed wordt gekeurd, wordt de website live gezet. 

Wat kun je verwachten?

Je krijgt een uniek ontwerp welke is afgestemd op jouw huisstijl. Zo onderscheid jij je direct van je concurrenten! 

Wij bieden een totaalpakket van logo ontwerp, het schrijven van teksten en het  verzamelen van afbeeldingen (meerprijs).

Wij richtten je website zo in dat deze zoekmachine vriendelijk is geoptimaliseerd. 

Wanneer wij alle nodige informatie hebben voor het ontwerp van de website, wordt deze in circa 4 weken opgeleverd.

Je website wordt responsive gebouwd,  zodat deze uitstekend wordt weergegeven op elk apparaat.

Webdesign kosten

De kosten van webdesign variëren aanzienlijk en zijn sterk afhankelijk van verschillende factoren. Het is belangrijk om te begrijpen dat er geen one-size-fits-all prijskaartje is voor het ontwerpen van een website, omdat elk project uniek is en specifieke eisen en doelstellingen heeft. Zou je graag een totaalpakket willen waarin wij je ook voorzien van teksten & afbeeldingen (indien nodig logo), neem dan contact met ons op. Huidige prijzen zijn indicatie prijzen, neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Gemiddeld duurt dit zo’n 4-6 weken. Het is afhankelijk van hoeveel er verandert dient te worden en of de content al beschikbaar is. Daarnaast speelt een snelle schakeling ook een belangrijke rol. 

Het is belangrijk om te begrijpen dat er geen one-size-fits-all prijskaartje is voor het ontwerpen van een website, omdat elk project uniek is en specifieke eisen en doelstellingen heeft. Vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan.

Wij helpen je bij het adviseren naar de hosting en installeren deze ook voor je. Echter zijn wij geen reseller van hosting. Wij zorgen er dus voor dat jij het juiste hostingpakket afneemt en installeren de domeinnaam voor je.

Jazeker, wij hebben diverse mogelijkheden m.b.t. onderhoud. Wij bieden een maandabonnement aan dat jaarlijks vooruit wordt betaald waarin wij eigenlijk alles up-to-date houden behalve het toevoegen van pagina’s. Dit heb je al vanaf zo’n €25,- per maand. 

Ook na de realisatie van je website staan we voor je klaar

Aanpassingen

Heb je na de oplevering van je website nog vragen of zie je toch nog iets kleins dat je aangepast wilt hebben, in de meeste gevallen passen we jouw site kosteloos aan. Wil je er zeker van zijn dat je website altijd up-to-date is, dan raden wij aan om een onderhouds abonnement af te nemen. 

Service

Na de realisatie van je website staan we nog altijd voor je klaar voor hulp & vragen. Heb je vragen met betrekking tot het uitbreiden van je website of heb je een andere vraag waar je graag over zou willen sparren? Neem dan gerust contact met ons op! Wij voorzien je graag van advies.

Dit zeggen anderen:

Xander Spierings
Xander Spierings
2023-02-28
Mooie professionele website opgeleverd gekregen. Erg blij met de service van Wilgers Media. Als je tussendoor vragen hebt zijn ze altijd bereid om je te helpen.
Pieter Kuit
Pieter Kuit
2023-02-15
Erg tevreden over de afgeleverde website van Wilgers Media. Yvo heeft mijn ideeën duidelijk weten over te brengen in mijn website. Hij geeft ook duidelijk aan wat wel & niet handig is om te doen en geeft handige tips betreft de online vindbaarheid.
Aron van Klaveren
Aron van Klaveren
2023-01-16
Geweldige service en een heel mooi eindproduct. Yvo staat altijd voor je klaar en werkt erg nauwkeurig. Hij is niet beroerd om dingen aan te passen, zelfs in het weekend. Yvo is een man met passie voor wat hij doet en dit zie je terug in het werk wat hij aanlevert! Een echte aanrader! Aron @createimprovement
Bob Wijtsma
Bob Wijtsma
2022-06-30
Hele fijne samenwerking en erg kundig!! Zeker aan te raden!
SaniTest
SaniTest
2022-02-22
Professioneel en betaalbaar!

Betaalbaar webdesign voor starters & MKB'ers.

Recent opgeleverde websites

Prins Dakonderhoud
Klik Hier
TNW Interieur
Klik Hier
K.Stoop Totaalbouw
Klik Hier
Previous slide
Next slide