Website onderhoud

Website onderhoud

Website onderhoud is van essentieel belang. De online wereld gaat namelijk 24/7 door en daarom is het dus erg belangrijk dat je website ook bij blijft. Niet alleen de voorkant van de website moet up-to-date blijven maar dit geldt ook voor de achterkant. 

WordPress vraagt namelijk regelmatig om software updates & controles. Wanneer je deze niet up-to-date houdt gaat de website/shop niet meer goed functioneren. 

Daarnaast maak je het voor hackers makkelijker wanneer je geen onderhoud uitvoert. Doordat wordpress de laatste jaren steeds populairder is geworden trekt het mensen aan met slechte bedoelingen. Zorg er daarom voor dat je website geupdate wordt naar de laatste technieken & functies

Service

Wilgers media biedt een onderhoudservice aan voor jouw website. Voor een vast bedrag in de maand zorgen wij ervoor dat jouw website volledig wordt bijgewerkt naar de laatste technieken & functies. Wilgers Media voert wekelijks updates uit aan je website. Daarnaast brengen wij je op de hoogte bij belangrijke wijzigingen of updates. Wanneer je de website ook bij ons laat maken weten wij precies hoe wij deze het beste kunnen onderhouden. 

Prijzen

Premium Onderhoud

Wijzigingen worden doorgaans binnen 24 uur verwerkt

Website onderhoud

Wanneer je voor een onderhoudspakket kiest bij Wilgers Media ben je ervan verzekerd dat je  website wekelijks wordt bijgewerkt. Hierdoor blijft de veiligheid & betrouwbaarheid van je website/shop gewaarborgd. Je website/shop is dus altijd up-to-date voor een vast bedrag per maand. Wil je aanpassingen aan je website die niet binnen het onderhoudspakket vallen, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan een indicatie maken van de tijd die wij hieraan kwijt zijn en deze opnemen in de offerte. 

Zij waren je al voor: