Vakmannen opgelet!

Heb jij een website die niets of nauwelijks iets oplevert?
Of is je huidige site zo verouderd dat deze niet meer binnen de huidige bedrijfsuitstraling past?

Bij Wilgers Media begrijpen we hoe belangrijk het is om een website te hebben die resultaat oplevert en past bij uw bedrijfsuitstraling. Daarom bieden wij op maat gemaakte webdesign aan diensten die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en (online) doelen.

Wat onze klanten zeggen:

Xander Spierings
Xander Spierings
2023-02-28
Mooie professionele website opgeleverd gekregen. Erg blij met de service van Wilgers Media. Als je tussendoor vragen hebt zijn ze altijd bereid om je te helpen.
Pieter Kuit
Pieter Kuit
2023-02-15
Erg tevreden over de afgeleverde website van Wilgers Media. Yvo heeft mijn ideeën duidelijk weten over te brengen in mijn website. Hij geeft ook duidelijk aan wat wel & niet handig is om te doen en geeft handige tips betreft de online vindbaarheid.
Aron van Klaveren
Aron van Klaveren
2023-01-16
Geweldige service en een heel mooi eindproduct. Yvo staat altijd voor je klaar en werkt erg nauwkeurig. Hij is niet beroerd om dingen aan te passen, zelfs in het weekend. Yvo is een man met passie voor wat hij doet en dit zie je terug in het werk wat hij aanlevert! Een echte aanrader! Aron @createimprovement
Bob Wijtsma
Bob Wijtsma
2022-06-30
Hele fijne samenwerking en erg kundig!! Zeker aan te raden!
SaniTest
SaniTest
2022-02-22
Professioneel en betaalbaar!

Veel gestelde vragen

Gemiddeld duurt dit zo’n 4-6 weken. Dit is afhankelijk van het aantal pagina’s en/of de content al beschikbaar is. 

Het is belangrijk om te begrijpen dat er geen one-size-fits-all prijskaartje is voor het ontwerpen van een website, omdat elk project uniek is en specifieke eisen en doelstellingen heeft. Een indicatie prijs van een website met 6 pagina’s en normale functionaliteiten (offerte/contact formulier) een vanaf prijs hebben van €795,-. Een website tot 12 pagina’s met normale functionaliteiten heb je al vanaf €1347,-. 

Wij helpen je bij het adviseren naar de hosting en installeren deze ook voor je. Echter zijn wij geen reseller van hosting en zal deze dus automatisch bij de hosting worden geregistreerd.

Jazeker, wij hebben diverse mogelijkheden m.b.t. onderhoud. Wij bieden een maandabonnement aan dat jaarlijks vooruit wordt betaald waarin wij eigenlijk alles up-to-date houden behalve het toevoegen van pagina’s. Dit heb je al vanaf zo’n €25,- per maand. 

Recent opgeleverde websites

Professionele website laten maken?